10/03/2015

 


מייד עם קבלת הדיווח, פעלנו ביחד עם מחלקת צער בעלי חיים משרד החקלאות ופיתוח הכפר- Ministry Of Agriculture & Rural Developmentעל מנת לחלץ את הכלבים, לקלוט אותם ולהעניק להם טיפול רפואי. 
אנחנו שולחים מכאן תודה ענקית לד"ר נירית ציפורי ברקי, סגנית הממונה על חוק צער בעלי חיים במשרד החקלאות.
אנחנו מקווים שהציבור הרחב שנחשף למקרים האלו יבין שאלו התוצאות הקשות והבלתי נמנעות של תעשיית הכלבים הגזעיים, ויימנע מלקחת בה חלק. 
המסר החשוב ביותר הוא שכלב לא קונים!
קניית כלבים גזעיים תורמת להגברת ולעידוד התופעות האלו ולפגיעה קשה בכלבים. כשאתם שוקלים לאמץ חבר על ארבע, עשו זאת מכלביה של עמותה או מכלביה עירונית, ואל תתרמו לתעשייה האכזרית של סחר בכלבים, שרואה בכלבים חפצים ואמצעי לעשיית רווח כלכלי. 
מבחינה פרקטית, לצורך הטיפול בכלבים שהוחרמו אנחנו זקוקים לתרומות שיכסו את עלות החזקתם והטיפולים בהם, וכל מי שמעוניין לסייע בכך מוזמן להיכנס לאתר שלנו ולרשום בהערות שהתרומה היא "עבור הכלבים שהוחרמו"
http://www.letlive.org.il/donations
ניתן לתרום גם בטלפון 036241776 שלוחה 2
ב-PAYPALL
http://www.letlive.org.il/eng/donate/
או להשאיר לנו טלפון בפרטי ואנו ניצור אתכם קשר.
נמשיך כמובן לעדכן על מצבם של הכלבים ועל ההתפתחויות בנוגע לפרשה הזאת.
כשניתן יהיה לאמץ את הכלבים אנחנו נודיע כאן בעמוד.

לכתבה שעלתה באתר YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4633912,00.html