מה חדש...

  • הערוץ שלנו ביוטיוב
    מחפשים כלב או חתול לאימוץ? עכשיו א ...
  • זקוקים בדחיפות לבתים אומנים לגורי ...
    עונת ההמלטות הגיע ומדי יום נמסרים ...
  • הצטרפו לעמוד שלנו בפייסבוק
    עכשיו ניתן להיות איתנו בקשר גם בפי ...
  • מלאכים של שבת
    מוזמנים להצטרף לקבוצת המתנדבים ש ...
  • מבצע עיקורים וסירוסים
    בעקבות הצלחת מבצע עיקורים וסירוסים ...
  • קליניקה משפטית חדשה
    האדם מצווה להגן על חיה כחלק מן הצי ...
מידת שקיפות   עיגול לטובה
 
מהיום ניתן לעגל עבורינו לטובה
כל המאמרים קריאה לפעולה
מחתרת הפרוות

החוק לאיסור סחר בפרוות יעלה לדיון בועדת החינוך בכנסת ב2.9.10 לקראת הצבעה שניה ושלישית

החוק לאיסור סחר בפרוות יעלה לדיון בועדת החינוך בכנסת ב2.9.10 לקראת הצבעה שניה ושלישית. שר התמ"ת, בנימין בן-אליעזר הסיר את התנגדותו לחוק, שבועיים לפני התאריך הגורלי, בעקבות מכתב אישי שכתבה לו השחקנית הצרפתייה בריז'יט בארדו. בחודשים האחרונים, הביע השר התנגדות ליוזמה של תירוש וארגונים למען בעלי-חיים, מחשש כי הצעת החוק המהפכנית תגרום לפגיעה בהסכמי הסחר של ישראל.
כבר ב-2009 הוגשה לראשונה הצעת חוק לאיסור וסחר בפרוות על ידי ח"כ ניצן הורוביץ (מרצ) שלא צלחה את ועדת השרים. הצעת חוק דומה של ח"כ רונית תירוש (קדימה) שהוגשה אף היא לפני כשנתיים, התמקדה באיסור הייבוא של מוצרי פרווה העשויים משיער כלבים, חתולים וארנבות, או מוצרי טקסטיל המכילים את הרכיבים.

ההצעה אושרה בגירסתה הראשונית אך זכתה להרחבה ותיקון מצד שר החקלאות, ובאישור ועדת השרים לענייני חקיקה בכנסת הוחלט לאסור פרוות באופן כללי, מכל סוגי בעלי החיים.על פי ההסכמים האחרונים, הצעת החוק לא תכלול את המגזר החרדי ולא ייאסר עליו להשתמש בפרווה בכובעי לבד ושטריימלאך.


רגע לפני ההצבעה הגורלית בואו והצטרפו אלינו למחתרת הפרוות!

         שתף
שלח לחבר
השם שלך:
האימייל שלך:
שם החבר:
אימייל החבר: שלח לחבר
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות
X
1. הצתרפתי
מקס מרגולין 19.08.2010 09:11
X
2. הנה הקישור לדף בפייסבוק
מיכל 01.09.2010 09:13
הנה הקישור לדף בפייסבוק: http://www.facebook.com/No2fur הצטרפו וצרפו חברים!!