01/01/2017

תגיות:
,,

רכיבים: קילו תפו"א כרבע כוס קמח עדשים בצל אחד מלח ופלפל שמן אופן הכנה: לקלף ולגרר את תפוחי האדמה. לסחוט את רוב הנוזלים. לקצוץ בצל אחד ולהוסיף לתפוחי האדמה. להוסיף קמח עדשים תוך כדי ערבוב (כף אחר כף) עד שהתערובת יציבה ולא נוזלית. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. להשטיח את התערובת לגובה של לביבות על נייר אפייה בתבנית ולהקפיא לשעתיים. לאחר מכן לחתוך לריבועים ולטגן בשמן רדוד עד הזהבה משני הצדדים. בתיאבון!

רכיבים:
קילו תפו"א
כרבע כוס קמח עדשים
בצל אחד
מלח ופלפל
שמן
אופן הכנה:
לקלף ולגרר את תפוחי האדמה.
לסחוט את רוב הנוזלים.
לקצוץ בצל אחד ולהוסיף לתפוחי האדמה.
להוסיף קמח עדשים תוך כדי ערבוב (כף אחר כף) עד שהתערובת יציבה ולא נוזלית.
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
להשטיח את התערובת לגובה של לביבות על נייר אפייה בתבנית ולהקפיא לשעתיים.
לאחר מכן לחתוך לריבועים ולטגן בשמן רדוד עד הזהבה משני הצדדים.
בתיאבון!